ДОСТАВКА НА СТОКИ 

ДОСТАВЧИКЪТ  изпраща  поръчаните и купени продукти сам или чрез куриерска фирма ЕКОНТ на адрес, посочен от ПОЛЗВАТЕЛЯ или в офис на куриерската фирма, в зависимост от избора на ПОЛЗВАТЕЛЯ.

Срокът за доставка е от 1 до 10 работни дни като общ срок за доставка.

За арткули, при които изришно е упоменато,че срока за доставка е различен, и се променя  на 20 работни дни.

ДОСТАВЧИКЪТ ще осигури подходящото опаковане на продуктите и изпращането на съпътстващите документи. Ако по някаква случайност в пратката не се съдържа необходим към поръчания продукт документ, то моля да се свържете с нас на и-мейл: sales@rabotnoobleklobg.com  и ние ще направим всичко възможно, за да Ви го осигурим възможно най-бързо.

Разходите за доставка на желаните продукти се заплащат отделно и се калкулират на база теглото на продукта. В момента на доставка на куриера се заплаща дължимата сума по съответната такава.

ФАКТУРИРАНЕ – ПЛАЩАНЕ 

Цените на продуктите, обявени в ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН са крайни и включват ДДС, както и всички други данъци и такси, предвидени в действащото българско законодателство и не включват разходите по транспортирането на продуктите.

Цената, начинът на плащане и срокът за плащане при издаване на фактури са посочени във всяка поръчка.

В случай, че в акаунта на ПОЛЗВАТЕЛЯ има запаметени повече от един адрес, доставката ще бъде изпратена на този, който е посочен като основен.

ПОЛЗВАТЕЛЯТ е длъжен да предостави цялата необходима информация за издаването на фактурата в съответствие с действащото българско законодателство.

ДОСТАВЧИКЪТ ще издаде на ПОЛЗВАТЕЛЯ фактура за поръчаните продукти въз основа на информацията, предоставена от ПОЛЗВАТЕЛЯ.

ДОСТАВЧИКЪТ издава фактура за всяко плащане по поръчка, чрез която ПОЛЗВАТЕЛЯТ си е купил продукт, предлаган от ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН.

С цел правилното съставяне на фактурата за съответната поръчка, ПОЛЗВАТЕЛЯТ е длъжен непрекъснато да актуализира данните в акаунта си. Той е длъжен да прегледа информацията, посочена в съответната поръчка, за да се убеди, че тя е пълна, вярна и точна.

Цената на стоките заявени за покупка могат да бъдат платени съответно:

  • с наложен платеж
  • по банков път

При плащане по банков път, доставката се извършва след авторизацията на транзакцията.

Наложен платеж

При наложения платеж крайната цена на поръчката се заплаща в брой при получаване на стоката на служител на куриерската фирма, като стойността се формира с прибавяне на такса  върху общата цена, която се дължи за услугата наложен платеж. Куриерът издава документ за заплатената сума и при  подписване на придружителните документи, доставката се счита за извършена и поръчката изпълнена без забележки.

По банков път

При плащане по банков път се превежда сумата, посочена в поръчката на Клиента по следната банкова сметка:

Банка: „Райфайзенбанк’’– клон Сливен
Банкова сметка: BG04RZBB91551004532873
Банков код: RZBBBGSF
Плащането се извършва след обаждане на сътрудник на ,,rabotnoobleklobg’’ и потвърждаване на наличността. В основание на плащането се записва номера на поръчката, генериран автоматично от системата на ,,rabotnoobleklobg’’и изпратен на посочен от Клиента e-mail и датата на полученото потвърждение на поръчката. В случай на затруднение Клиентът следва да се обърне към оператор на ,,rabotnoobleklobg’’ .